Facebook je globalni fenomen i najveća internet mreža, idealna za online marketing Vašeg biznisa – prezentaciju, promociju i prodaju svih proizvoda i usluga.

Morate biti na Facebooku jer su Vaša konkurencija, Vaši korisnici i kupci već na Facebook-u.

Oglašavanje biznisa putem FB stranica, postalo je bitno značajnije u odnosu na dosadašnje oblike oglašavanja (Google, E-target i sl.), donosi mnogo veći i brži efekat uz manje novca i potrebnog vremena.

Putem svoje FB stranice postajete vlasnik tog medijskog servisa, ne zakupljujete samo nečiji prostor (kao na drugim reklamnim serrvisima), već stranicu koristite sada i ubuduće, kako i koliko to želite. Zauvek je Vaša!

 

Marketing putem FB stranice ima sledeće prednosti i mogućnosti:

  • direktno povezivanje objava, informacija, vesti i blogova sa Vašim biznisom
  • prikaz najbitnijih informacija o firmi, brendu, pojedinačnom proizvodu, galerije slika ili video linkova
  • interakciju sa posetiocima i potencijalnim kupcima kroz komentare, prijave na newsletter, linkove ka blogu
  • najavu novih događaja, konferencija, akcija, promocija
  • organizovanje nagradnih igara, kvizova, anketa, igrica, promotivnih akcija, raznih aplikacija za animaciju i povećanje svojih fanova i lajkova, kao i svog poslovnog kredibiliteta
  • konekciju sa povezanim FB grupama i stranicama iz Vaše oblasti poslovanja, praćenja dešavanja i novosti
  • podešavanje linkova (opcije Vanity i Beacon) za bržu pretragu i pronalaženje Vaše FB stranice

 

U mogućnosti smo da Vam ponudimo snažnu, brzu i efikasnu podršku u administraciji i brzom podizanju Vaše postojeće FB stranice, sa obezbeđenjem velikog broja stvarnih fanova i lajkova (prema Vašem izboru, od 5.000 do 100.000) u jako kratkom vremenu.

Time ćete imati i mnogo veći Talking about i Total reach, najbitnije parametre za slanje vaših reklamnih objava što većoj ciljnoj grupi.

Takođe, ukoliko već nemate svoju FB stranicu ili želite promeniti postojeću, možemo pokrenuti potpuno novu FB stranicu (njen naziv Vi birate) i nju jako brzo podići na željeni nivo.

Snažna FB stranica (sa velikim brojem fanova i lajkova) obezbediće Vam brzo mnogo bolju posećenost i pozicioniranost na Googlu, ali i na novom pretraživaču koji FB uskoro pokreće.