Usluga Web Hosting omogućava iznajmljivanje prostora na disku i odgovarajućih serverskih resursa za smeštaj Web stranica na Web server.

Želite se posvetiti svom biznisu i mirno spavati dok brigu o serverima vode stručnjaci, izaberite jedan od naših paketa.

 

MALA INTERNET PREZENTACIJA

Najjednostavniji način da obezbedite prisustvo na Internet-u. Ova usluga vam omogućava prisustvo na Web-u uz minimalne troškove. Idealna opcija za Web prezentacije u povoju. Odmah možete započeti Internet poslovanje, a kasnije se, uz napredak poslovanja, lako možete prebaciti na drugi tip hostinga.

 


 

KOMPANIJSKI WEB

Mala i srednja preduzeća sa izraženim potrebama za elektronskim poslovanjem mogu se ovim putem predstaviti na Internetu, koristeći aktivne sadržaje. Neograničen broj virtuelnih e-mail adresa, Prosleđivanje e-maila sa celog domena na jednu lokalnu adresu, AntiSpam mehanizam za filtriranje i uklanjanje neželjene pošte direktno na serveru, Dinamičko kreiranje sadržaja upotrebom ASP/ASP.NET jezika, Pravljenje sigurnosne kopije za kompletan sajt, Tehnička podrška putem e-mail poruka i telefonom.

 

 

E-COMMERCE REšENJE

Moderno poslovanje nezamislivo je bez upotrebe informacionih tehnologija, a posebno Internet-a, kao nosioca komunikacije. U takvom okruženju, prosto predstavljanje sopstvene ponude u moru sličnih nije dovoljno za osvajanje tržišta. Trend u svetu, pa i kod nas, su dinamički kreirani sadržaji, koji daju trenutni uvid u stanje vaše ponude, mogućnost direktne razmene informacija i obavljanje trgovine bez obzira na geografsku lokaciju i vremensku zonu.
Za prezentaciju s aktivnim sadržajima, putem koje je moguće obavljati E-commerce, pored izrade aplikacije, potrebni su i odgovarajući tehnički preduslovi na samom serveru. Ukoliko već posedujete aplikaciju, nudimo vam mogućnost postavljanja vašeg E-commerce rešenja na naše servere.